ST l 昌史 addict
Ja wam powiem jedno: TO JEST NAJWIĘKSZY OFFTOP MOJEGO ŻYCIA! XD
Dobrze, że nie mamy moderatorów...
Wiecie co, trochę was tam wcześniej zmyliłam, bo mi się pomieszały dwa występy xD Tatatatatsuro Giru zagrali na Jack in the box 2011, a te zdjecia na różowym tle i czarne mordki są z Over the edge 2011~
Tu macie filmik z tego ostatniego:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … LXqmdmzN6s
ST l 昌史 addict
Przygłupy xD
Kocham ich. Oglądam ten filmik i myślę, jak można wpaść na coś tak durnego ale jednocześnie miażdżącego? XD
I.. wow filmik dodano dopiero dzisiaj a Ty już go znalazłaś, jestem z Ciebie dumna.
Serio dzisiaj? Nawet nie wiedziałam... haha, zalety dobrego źródła :D
miałam nadzieję, że w tym filmiku, będzie to spojrzenie Sato na Shuu pt."ohh Shuu... zawsze mogłem na ciebie liczyć" ~! (patrz: trzecie zdjęcie z serii na różowym tle. ) XD
Hardcore fan
Pierwsze wrażenie? OMG! Co to jest!
A później: No taak! Girugamesh!
Wiedziałam że są walnięci ale że aż tak? Jeśli jest coś jeszcze o czym nie wiem a co jest bardziej szalone od tego to chcę to zobaczyć xD
Najbardziej rozśmieszył mnie Satosz, ze wszystkim się zgadza co powie Shuu :)
Jestem ciekawa co ich zmotywowało do tego wyglądu... a może nie chcę wiedzieć...
Bo oni są po prostu jebnięci xDD Ale bym padła jakby tak w Polsce z czarnymi mordami zagrali xD
Btw koniec tego xDDD Do innych działów bo ten wątek się ciągnie w nieskończoność, a reszta opuszczona i porośnięta pajęczyną! xD
ST l 昌史 addict
Rozdawaj bany i prace społeczne w postaci usuwania postów! Albo mianuj moderatorów! XD
nie, wcale nie wyrażam chęci ale.. XD
OFFTOP mojego życia jest w tym temacie i tyle xD
Dream napisał:
Nie wiem, co wy macie z tym Ryo, mnie tam się w blondzie nie podoba xD
Ryoha w blondzie miecie parkiet!!!!! ;D
Osobiście się zgadzam, Ryo wygląda całkiem przyzwoicie w blond xd