Bardzo podoba mi się wersja nr 2, co prawda ja bym dała taką czcionkę w stylu tej, której użyła Orsena (button jest tam kilka postów wyżej, zresztą na moim laście też xd), ale tak jest równie dobrze :)
Wiesz co, w mailu dostałam takie wymiary, więc myślę, że już lepiej się tego trzymać, niż potem coś zmniejszać/powiększać. I tak jestem Ci wdzięczna za to cacko :P
Mi tam też się podoba wersja 2 najbardziej xD Dobra czcionkę mogę zmienić (a ewentualnie kolor jaki?) bo jak jest biala to tak trochę no nie wiem... dziwnie wygląda jak dla mnie ale zrobię kilka propozycji wersji 2
Ten kolor, co jest, całkiem nieźle wygląda. Ale ok, popróbuj, pochwal się i wybierzemy xD
Zrobiłam z tym niebieskim jakimiś (jak dla mnie) czcionkami co najbardziej przypominały ten oryginał od Orseny ale pewnie mi nie wyszło xD
No więc tak to wygląda:
02A:
02B:
02C:
02D:
Pierwsza czcionka to z milości do Predatora ale chyba nie tak najgorzej co?
edit:
+ button 90x33 z białym napisem, żeby było dobrze widać
Ostatnio edytowany przez Maru (2012-08-29 19:30:47)
Podoba mi się ten pierwszy! :D I button też bardzo ładny. Biorę te dwa i wysyłam, dobrze?
Baaaaardzo Ci dziękuję :3
Dobrze, śmiało bierz i rozsyłaj gdzie się da :D
A więc zgłosiła się do mnie prezenterka radia internetowego MadRockHouse z propozycją współpracy. To, czego potrzebujemy, to button w nowych wymiarach, 100x35. Maru, nie chciałabyś powiększyć naszego odrobinę? =D Banner dam ten, co już mamy, a tekst o forum napiszę sama xD
Oczywiście, zaraz zabieram się do pracy :)
edit:
Proszę:
100x35
Ostatnio edytowany przez Maru (2012-09-09 17:32:02)
Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość :)