Tak postanowiłam założyć wątek, w którym będzie się można pochwalić girushowymi/mangowymi/i tak dalej koszulkami, bluzami, torbami, przypinkami i ogólnie gadżetami, które mamy w posiadaniu. :3
może żeby rozkręcić temat, wstawię zdjęcie swojej kostki wraz z przypinkami znajdującymi się na niej. Jak to moja koleżanka stwierdziła - "zakładam przypinki, a tu kostka" XD
http://oi49.tinypic.com/4khbh1.jpg
większość z nich robiłam sama, z 6 jest kupionych. C:
Gugla
Mam taką samą przypinkę z Giru :D
Offtop:Czy ja dobrze widzę że masz mojego męża na przypince :D *Chodzi mi o Rina :D *
Aaale przypinki z Giru, jakbym was z takimi zobaczyła na mieście, to bym odprowadziła wzrokiem przez całą ulicę (to komplement, znaczy się) :P Ja to tak naprawdę zbytnio czym się pochwalić nie mam, z racji tego, że niezbyt po mnie można poznać, jakie gusta siedzą w mojej głowie ;D Jedyne, czym się mogę zdradzić, to koszulka z identycznym jak na przypince Kishimi napisem Girugamesh i piórnik, na którym własnoręcznie wyszyłam logo, taka jestem genialna i utalentowana XD
CO NIE, ŻE PIĘKNY? XDD
PIĘKNY! XD Ja bym pokazala mój slynny plecaczek ale nie chce mi się foty cykać.. Wyobraźcie sobie, że nie mam żadnej przypinki ani naszywki z giru! o.o
DREAM! Ten piórnik jest zajebisty! Za ile go sprzedaż? ^^
Maru ja też nie mam żadnej.... wstyd O_o
Ostatnio edytowany przez Tova (2012-10-25 16:42:31)
ALARM, RADIO ALARM TRĄBI, KAŻĄ SMAROWAĆ SIĘ MAŚCIĄ NA ZOMBIE!
Bo wy to ich w serduszkach nosicie! xD
I dziękuję, cieszę się, że wam się mój piórnik podoba ;) W sumie całkiem nieźle wyszły mi pierwsze litery, potem już trochę gorzej, ale to dlatego, że pierwsze robiłam w wakacje, a resztę kończyłam na lekcjach w szkole xD Ale zrobiłam to ze 2 lata temu, jak szłam dopiero do liceum, więc od tego czasu trochę stracił na wartości, więc sądzę, Tova, że raczej nie nadaje się już na sprzedaż XD Btw. z drugiej strony wyszyte jest DIR EN GREY :P